[FULLT] Tekst og te

[FULLT] Tekst og te

Velkommen til Tekst og te på Feministhuset. Arrangementet er fulltegnet, men du kan stå på venteliste ved å sende mail til Susanne på tokadis@gmail.com. Hvis du har fått plass, men ikke kan benytte deg av den ber vi om at du sender mail til samme adresse så noen andre kan få muligheten.

Du er kanskje vant med lesesirkler der man møtes og samtaler om en tekst man har lest på forhånd? Shared reading er et annerledes møte over tekst. Det handler om den umiddelbare opplevelsen i fellesskapet og krever derfor ingen forkunnskaper.

Feministhusets shared reading ledes av Susanne Fæhn. Hun velger på forhånd ut ei novelle og et dikt som hun leser høyt for gruppen. Underveis stopper vi opp og åpner for refleksjon rundt det vi har lest. Det kreves ingen forberedelser eller forkunnskaper for å delta, shared reading er for alle, og vi utforsker litteraturen sammen. Det er rom for å dele alle slags spontane tanker, men det er også helt i orden å lytte, dersom man ønsker det.

For å skape et trygt rom som gir alle anledning til å delta begrenser vi antallet til ti deltakere, og gratisbilletter kan hentes på Hoopla. Det blir servert te.
Spørsmål kan rettes til Susanne på tokadis@gmail.com.

Støtt Feministhuset – Vipps til 606685

Feministhuset tar gjerne i mot bidrag, for å sikre aktivitet og daglig drift.

Vipps til 606685
Grasrotandelen org.nr. 924680423